


Het autonome platform van de toekomst
Arbeidsintensieve taken, die willen we verlichten!


Omgevingsvergunning voor plaatsen van hagelnetten?
Geen eenvoudige materie, laat je daarom adviseren!

Wat betekent ‘biologisch telen’?
Je gaat beter niet over een nacht ijs, want je moet wel alle aspecten overwegen voor je de stap zet.

Rassenveredeling in de zoete kersenteelt
Wat zijn de noden voor nieuwe kersenrassen wereldwijd?

Tijd voor herfstbestrijding van bladluizen
De strategie van vandaag is niet sluitend, daarom lijkt een andere tactiek met de bestaande middelen aan de orde!

Haspengouw Smaak begint hier!
Niet het zoveelste label, wél een uniek nauw samenwerkingsverband tussen lokale horeca en producenten.

Smaakvol Haspengouw, proef jij het ook?
Deze lokale producenten verkopen het beste van zichzelf aan de horeca-uitbaters onder het label: Haspengouw, smaak begint hier.

Kersenteelt in China
Rassen, onderstammen, type plantsystemen, ziekten en plagen, je leest er hier alles over!