Kwalitatieve kersen? Dat bepaal je zelf!

Kersen zijn erg gevoelig, dat weet iedereen. Vooral de weeromstandigheden kort voor en tijdens de oogst zijn allesbepalend voor de kwaliteit. Als teler heb je die niet in de hand, maar je kan wel rekening houden met de omstandigheden en er zo het beste van maken. We geven je wat tips, wellicht een aantal triviale en een aantal minder voor de hand liggende, resulterend uit ons meest recente onderzoek. Je kersen uit de zon houden en uitdroging in het veld vermijden, zijn de voornaamste maatregelen!

----------------------------------

 

Deze inhoud is enkel voor abonnees.

Je kan dit artikel lezen door hier in te loggen.

 

Heb je nog geen account en wil je je graag abonneren op Fruit? Ontdek hier de mogelijkheden.

 

Deel dit bericht

Meest recente artikels