Fruitteelt in Servië

Van 3 t.e.m. 5 augustus 2022 werd in Belgrado, Servië, voor de 47ste maal Prognosfruit georganiseerd. Organisatoren waren WAPA (World Apple and Pear Association) en Serbia Does Apples. Er waren meer dan 200 personen uit 23 landen aanwezig. Sponsors waren Agrofresh, USAID, MAF RODA, Retarder, Unitec, IFCO en SENA Cooling systems. Naast de oogstprognoses en de evaluatie van de marktsituatie (zie Fruit 14-15), werd ook ruim aandacht besteed aan de fruitteelt in Servië. Daarnaast brachten we een bezoek aan het fruitbedrijf Atos Fructum.

----------------------------------

 

Deze inhoud is enkel voor abonnees.

Je kan dit artikel lezen door hier in te loggen.

 

Heb je nog geen account en wil je je graag abonneren op Fruit? Ontdek hier de mogelijkheden.

 

Deel dit bericht

Meest recente artikels