Deze inhoud is enkel voor abonnees. Je kan dit artikel lezen door hier in te loggen. Heb je nog geen account en wil je je graag abonneren op Fruit? Ontdek hier de mogelijkheden.

Place to be(rry)

Proefde jij de overheerlijke aardbeiensmoothies of in chocolade gedipte aardbeien van Efi Gavriilakis al? Efi, wie? Zegt de naam Haspenberry je iets? Zij is niemand minder dan de zeer enthousiaste en goedlachse jongedame achter Haspenberry. Nog t.e.m. 28 augustus kan jij in haar knalroze container, gelegen naast de BelOrtasite in Borgloon, genieten van de lekkerste desserts en drankjes op basis van aardbei. Snel zijn, is dus de boodschap! Zeker als je de volledige kaart nog wilt uitproberen …

----------------------------------

 

Deze inhoud is enkel voor abonnees.

Je kan dit artikel lezen door hier in te loggen.

 

Heb je nog geen account en wil je je graag abonneren op Fruit? Ontdek hier de mogelijkheden.

 

De roze parels

Sinds 28 april kwam er weer een nieuwe reden bij om richting Borgloon, de parel van Haspengouw(d), te trekken. Naast een wandeltocht doorheen het landschap, een fietsroute tussen de bloesems of een bezoek aan het doorkijkkerkje, is Haspenberry de nieuwe trekpleister!

 

Nadat aardbeiendrive-ins in Nederland en Lommel de afgelopen jaren al een succes waren, zette ook Efi als jonge onderneemster de stap. Dat zij een onbekende in de fruitwereld was, hield haar niet tegen om dit concept uit te werken. Tijdens de opstart rekende ze daarvoor op de raad en daad van een vriendin omtrent de praktische kant. Ook zonder haar flexi’s en studenten, die ze steeds als collega’s of aardbeienmeisjes omschrijft, was dit succesverhaal niet mogelijk.

 

More to come

Op haar uitgebreide kaart waar je o.a. uit smoothies, milkshakes, ijsthee, sorbetijs en brownies kan kiezen, speelt de aardbei steeds de hoofdrol. Ook specials, waarvoor ze samenwerkt met enkele lokale handelaars, passeerden regelmatig de revue. Denk bijvoorbeeld maar aan een aardbeientaart met witte chocolade. Haar geheim tot succes? “Ga op je intuïtie af, probeer nieuwe ideeën uit en werk met dagverse en kwalitatieve producten. Het verse fruit dient werkelijk de smaak te geven aan je gerecht en geen plaatsvervangend siroopje.” Als uitbreiding kwamen de kersen, die erg gesmaakt werden, als tweede fruitsoort op het menu. Om het plaatje compleet te maken, geniet ook je trouwe viervoeter mee van Haspenberry’s ‘pupcup’.

Geraakte je nog niet ter plaatse? Volgend jaar krijg je een nieuwe kans, want Haspenberry komt zeker en vast terug! Volg hen
via sociale mediav, op Facebook of Instagram, en blijf up-to-date!

Deel dit bericht

Meest recente artikels