Consumptietrends pitfruit

Tijdens het webinar ‘Pitfruit’ van 11 februari 2022 besprak Nele Van Avermaet van het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM) enkele consumenteninzichten en een marktanalyse rond pitfruit. De consumptie van appelen en peren zit al jaren in een neerwaartse spiraal, maar lijkt sinds de coronacrisis terug wat op te veren. Op zich een bemoedigend signaal, al blijkt vooral de peer een verjongingskuur te kunnen gebruiken. In Fruit 3 kwamen reeds consumptietrends van fruit in het algemeen en houtig kleinfruit aan bod.

----------------------------------

 

Deze inhoud is enkel voor abonnees.

Je kan dit artikel lezen door hier in te loggen.

 

Heb je nog geen account en wil je je graag abonneren op Fruit? Ontdek hier de mogelijkheden.

 

Deel dit bericht

Meest recente artikels