Tête fruitier en Mathasnoei

Na twee jaar is het goed om terug snoeidemonstraties te organiseren. De coronacrisis heeft er, en nu nog, goed ingehakt. Zulke openlucht activiteiten kunnen veilig georganiseerd worden en zorgen niet alleen voor het opdoen van technische informatie, maar ook voor de zo nodige sociale contacten. Samen met het onderling uitwisselen van de laatste nieuwtjes in de sector en het kennis maken met de nieuwste tendensen en technieken in de snoei van hardfruit, zijn zulke activiteiten de place to be voor iedere fruitteler.

----------------------------------

 

Deze inhoud is enkel voor abonnees.

Je kan dit artikel lezen door hier in te loggen.

 

Heb je nog geen account en wil je je graag abonneren op Fruit? Ontdek hier de mogelijkheden.

 

Deel dit bericht

Meest recente artikels