Niet-productieve investeringen (NPI): ook voor jou?

Foto 5 - Nestkast steenuil

De tijd waarin enkel bio-telers of groene pioniers aan de slag gingen met zogenaamde ‘niet-productieve investeringen (NPI)’, ligt achter ons. Een groeiend besef van de voordelen van duurzame fruitproductie en het groeiend inzicht dat die NPI een meerwaarde bieden voor de teelt, liggen aan de basis. Nu de betrokken VLIF-steunregeling vernieuwd werd, waardoor de kosten-baten analyse nog positiever wordt, ligt de weg open voor een stijgend aantal aanvragen. Zo blijkt uit communicatie door Hilde Crevits, Vlaams minister van Landbouw (cfr. VILT 19/11/2021).

----------------------------------

 

Deze inhoud is enkel voor abonnees.

Je kan dit artikel lezen door hier in te loggen.

 

Heb je nog geen account en wil je je graag abonneren op Fruit? Ontdek hier de mogelijkheden.

 

Deel dit bericht

Meest recente artikels